Skinz

#hantaran

Engagement of Erika & Putra | classic black tray . . . ------------‐------ #seserahanjakarta #seserahanjkt #sewakotakseserahanjakarta #seserahan #seserahannikah #hantaran #lamaran #engagement


0💬Normal

update: 18/02/2020 . Golden Brown - Ready stock!! . Apa perasaan anda bila ibu/ kawan/ saudara anda doakan anda murah rezeki selepas terima hadiah sepasang Telekung Pasteleena dari anda? Mesti anda gembira, kan?😊 . Anda tak tahu nak pilih warna apa utk mereka? Jangan risau, Leena ada team yang sedia membantu anda. Comment cepat2 kalau nak team Leena bantu😘 . =============== PRODUCT DETAILS =============== *Material adalah 100% High Quality Polyester Crepe *Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive *Ukuran adalah FREE SIZE. ✔Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant ✔Kain Tidak Mudah Renyuk ✔Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas ✔Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat . . ================================= NEW YEAR SALE TELEKUNG PASTELEENA ================================= . (Normal Price RM189) Promo RM99 . 🚫Harga Tidak Termasuk Postage & Box🚫 . . ========== BERMINAT?? ========== . Sila tinggalkan No WhatsApp atau Komen Kat Bawah “NAK PASTELEENA” sekarang & Tag Kawan2 Kenalan Anda Sekali! . KOMEN ——> “NAK PASTELEENA” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA” . . #telekungaleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah#telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam#renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive#telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #patuhsyariah#sayajual #bazarpaknil #cheras #bangi #kajang#bandartunhusseinonn #hantaran #telekunghantaran #telekunglace#telekungsulam . NOTA: Warna Telekung Mungkin akan nampak berbeza atas sebab setting lighting camera laptop atau handphone anda sendiri 😊👌🏻


0💬Normal

Sewa box hantaran? Bisaa Hias hantaran? Bisa dongg Pesan mahar? Bisa bangett Hub wa 0895700438875 Bonus sewa • tempat adukan duit • tempat buah • tempat cincin Yuks order #hantaran #sewahantaran #hantaranbanjarbaru #hantarancantik #hantaranlandasanulin #hantaranlamaran #seserahanbanjarbaru #seserahancantik #seserahanlandasanulin


0💬Normal

Semua design RM90 Ringan * Selesa * Mudah Dibawa * Pelbagai Warna Malaysia 🇲🇾 +601159515442 (jaja) Brunei 🇧🇳 +673 8244 336 (Cairol) Singapore 🇸🇬 +65 9698 1401 (Suliah)................... 💕❤️️material cotton lembut dan sejuk 🌼❤️️didatangkan dengan bag,sesuai dibawa travel 🍀❤️️pelbagai pilihan warna dan corak corak terkini 🌻❤️️sesuai dijadikan sebagai hadiah dan hantaran 🍥❤️️tidak jarang, labuh, kain dan muka bergetah #telekung #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungcotton #telekungsingapore #telekungthailand #jubahmuslimah #telekungraya #jubah #jubahbatik #telekungbrunei #hadiah #hantarantelekung #hantaran #hijab #solat #igshopsingapore #abaya #batikcotton #islamicfashion #shawl #igshopmalaysia #igshopbrunei #brunei #bruneifm #sayajualmurah


0💬Normal

Semua design RM90 Ringan * Selesa * Mudah Dibawa * Pelbagai Warna Malaysia 🇲🇾 +601159515442 (jaja) Brunei 🇧🇳 +673 8244 336 (Cairol) Singapore 🇸🇬 +65 9698 1401 (Suliah)................... 💕❤️️material cotton lembut dan sejuk 🌼❤️️didatangkan dengan bag,sesuai dibawa travel 🍀❤️️pelbagai pilihan warna dan corak corak terkini 🌻❤️️sesuai dijadikan sebagai hadiah dan hantaran 🍥❤️️tidak jarang, labuh, kain dan muka bergetah #telekung #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungcotton #telekungsingapore #telekungthailand #jubahmuslimah #telekungraya #jubah #jubahbatik #telekungbrunei #hadiah #hantarantelekung #hantaran #hijab #solat #igshopsingapore #abaya #batikcotton #islamicfashion #shawl #igshopmalaysia #igshopbrunei #brunei #bruneifm #sayajualmurah


0💬Normal

Semua design RM90 Ringan * Selesa * Mudah Dibawa * Pelbagai Warna Malaysia 🇲🇾 +601159515442 (jaja) Brunei 🇧🇳 +673 8244 336 (Cairol) Singapore 🇸🇬 +65 9698 1401 (Suliah)................... 💕❤️️material cotton lembut dan sejuk 🌼❤️️didatangkan dengan bag,sesuai dibawa travel 🍀❤️️pelbagai pilihan warna dan corak corak terkini 🌻❤️️sesuai dijadikan sebagai hadiah dan hantaran 🍥❤️️tidak jarang, labuh, kain dan muka bergetah #telekung #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungcotton #telekungsingapore #telekungthailand #jubahmuslimah #telekungraya #jubah #jubahbatik #telekungbrunei #hadiah #hantarantelekung #hantaran #hijab #solat #igshopsingapore #abaya #batikcotton #islamicfashion #shawl #igshopmalaysia #igshopbrunei #brunei #bruneifm #sayajualmurah


0💬Normal

Sedang cari telekung untuk hantaran kahwin , hadiah atau self reward.. Boleh cuba Telekung Safiya 💕 TELEKUNG SAFIYA ================ . ✅ Material High Quality Cotton ~ Lembut, Sejuk, Tebal & Sangat Selesa ~ Ukuran telekung labuh dan besar.. sesuai utk ketinggian 150cm - 168cm . ✅ Rekaan design muka soft awning yang kemas dan tidak perlu pakai anak telekung . ✅ Lapik dagu material stretchable.. boleh fit pelbagai saiz muka dengan kemas dan melekap dengan selesa . ✅ Jaminan kekemasan jahitan . ✅ Lining labuh hingga paras dada 23" @ 53cm dan sulam tindih di setiap jahitan keliling telekung 😘 . ✅ Beg travel cantik 🛍🛍 . ================= UKURAN TELEKUNG ================= . Labuh Depan ~ 45" inci Labuh Belakang ~ 52" inci . Kain Sarung : . Panjang ~ 45" inci Lebar ~ 29" inci . ====================== HARGA TELEKUNG SAFIYA ====================== Harga : RM 90 Free Postage 💞 . . Dm atau wasap Alia ye.. +60196025526 . #telekungputih #telekungonline #telekungsolat #telekunghantaran #birthdaygift #telekungcotton #telekungonlinemy #hantaran #umrah #haji #hadiah 🎁 #telekungsulam #telekunghantarankahwin #travel #telekungtravel


0💬Normal

Hantaran Pernikahan 👩‍❤️‍👨 Gugun & Encum 02 Februari 2020 . . . #hantarankuninganjawabarat#hantaran#peachhantaran#hantarankuningan#seserahanlamaran#seserahankuningan#seserahannikah


0💬Normal

Sedang cari telekung untuk hantaran kahwin , hadiah atau self reward.. Boleh cuba Telekung Safiya 💕 TELEKUNG SAFIYA ================ . ✅ Material High Quality Cotton ~ Lembut, Sejuk, Tebal & Sangat Selesa ~ Ukuran telekung labuh dan besar.. sesuai utk ketinggian 150cm - 168cm . ✅ Rekaan design muka soft awning yang kemas dan tidak perlu pakai anak telekung . ✅ Lapik dagu material stretchable.. boleh fit pelbagai saiz muka dengan kemas dan melekap dengan selesa . ✅ Jaminan kekemasan jahitan . ✅ Lining labuh hingga paras dada 23" @ 53cm dan sulam tindih di setiap jahitan keliling telekung 😘 . ✅ Beg travel cantik 🛍🛍 . ================= UKURAN TELEKUNG ================= . Labuh Depan ~ 45" inci Labuh Belakang ~ 52" inci . Kain Sarung : . Panjang ~ 45" inci Lebar ~ 29" inci . ====================== HARGA TELEKUNG SAFIYA ====================== Harga : RM 90 Free Postage 💞 . . Dm atau wasap Alia ye.. +60196025526 . #telekungputih #telekungonline #telekungsolat #telekunghantaran #birthdaygift #telekungcotton #telekungonlinemy #hantaran #umrah #haji #hadiah 🎁 #telekungsulam #telekunghantarankahwin #travel #telekungtravel


0💬Normal

Sedang cari telekung untuk hantaran kahwin , hadiah atau self reward.. Boleh cuba Telekung Safiya 💕 TELEKUNG SAFIYA ================ . ✅ Material High Quality Cotton ~ Lembut, Sejuk, Tebal & Sangat Selesa ~ Ukuran telekung labuh dan besar.. sesuai utk ketinggian 150cm - 168cm . ✅ Rekaan design muka soft awning yang kemas dan tidak perlu pakai anak telekung . ✅ Lapik dagu material stretchable.. boleh fit pelbagai saiz muka dengan kemas dan melekap dengan selesa . ✅ Jaminan kekemasan jahitan . ✅ Lining labuh hingga paras dada 23" @ 53cm dan sulam tindih di setiap jahitan keliling telekung 😘 . ✅ Beg travel cantik 🛍🛍 . ================= UKURAN TELEKUNG ================= . Labuh Depan ~ 45" inci Labuh Belakang ~ 52" inci . Kain Sarung : . Panjang ~ 45" inci Lebar ~ 29" inci . ====================== HARGA TELEKUNG SAFIYA ====================== Harga : RM 90 Free Postage 💞 . . Dm atau wasap Alia ye.. +60196025526 . #telekungputih #telekungonline #telekungsolat #telekunghantaran #birthdaygift #telekungcotton #telekungonlinemy #hantaran #umrah #haji #hadiah 🎁 #telekungsulam #telekunghantarankahwin #travel #telekungtravel


0💬Normal

🍂 Kebaya set dalam baki rotan coklat dihiasi bunga peach 🍂 . Terimakasih kpd seluruh pasangan yg sdh mempercayakan dekor seserahan pd kami 🥰 doa terbaik dari kami untuk kalian 😘🥰 =============== Informasi Harga & Pemesanan: 🌿085641410333 (Whatsapp) 🌿Jln. Bulusan VI no.33 Tembalang Semarang (Galeri-by appointment) 🌿Jln.Pelita I Tuntang (By appointment) 🌺Ringbox: @thekanemochi =============== . . #seserahansemarang #seserahansalatiga #seserahancantik #maharsemarang #hantaransemarang #hantaransalatiga #maharsalatiga #maharungaran #seserahanungaran #seserahanambarawa #muasemarang #muasalatiga #sangjitsemarang #sangjitsalatiga #kotakcincin #kotakcincinnikah #wosemarang #muasemarang #kotakcincinsemarang #hantaransemarang #hantaran #sewaseserahansemarang #sewaseserahansalatiga #sewabakisemarang


0💬Normal

SOUVENIR GELAS GAGANG MUG KACA Kunjungi akun utama kami @ifsouvenir _____________________ GELAS GAGANG BESAR Kontak 0812-8314-4981 Gelas dengan bentuk liuk langsing untuk keperluan minum apapun. → Material kaca → Bebas desain → Bisa sablon satu warna → Bisa embos tembus pandang → Available doff atau bening → Kemas paper box, mika, atau tile → Bisa pilih nuansa warna → Minimal order 200 pcs #wedding #engagement #prewedding #hamper #hampers #aqiqah #souvenirultah #manyue #birthdaysouvenir #invitationcard #weddingfavor #weddingku #undanganpernikahan #hantaran #souvenirlucu #gantungankunci #lamaran #seserahan #souvenir #souvenirs #souvenirpernikahan #souvenirmurah #souvenirunik #souvenirwedding #weddingsouvenir #jualsouvenir #souvenirekslusif #souvenirmewah #souvenirgelasgagang #souvenirpernikahanterpercaya


0💬Normal

Macam2 warna telekung Pasteleena 2.0 & 1.0 ni tau. Ada lebih dari 20 warna. Grab warna kegemaran korang. Bagi menghargai aleenalovers #5thanniversary ni aleena offer free kotak purple aleena dengan pembelian rm150 & ke atas. Telekung Pasteleena 1.0 rm99 sepasang( NP rm189) Telekung Pasteleena 2.0 rm150 sepasang (NP RM229) Klik link kat bio untuk tempahan #aleenaperintisacademy #impiansetiapwanita #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku #uitmpuncakalam #sale


0💬Normal

Next Page